Osposobljavanja u travnju 2023

by | 9.03.2023

Rukovatelj utovarivačem Liber

“Vještina se ne zaboravlja. Vještina se trenira”

Osposobljavanja u travnju

U travnju smo rezervirali 3 termina za osposobljavanja u području građevinarstva, transporta i uslužnih djelatnosti.

Građevinski strojevi su posebni strojevi dizajnirani i izgrađeni za korištenje u građevinskoj industriji. Ovi strojevi su namijenjeni za razne zadatke poput iskopavanja, zidanja, ravnjanja terena, transporta materijala i opreme, te drugih aktivnosti koje se izvode na gradilištu.

Postoje različiti tipovi građevinskih strojeva, kao što su bageri, buldožeri, utovarivači, rovokopači, valjci, dizalice, grederi, vibracijski utovarivači, mini utovarivači i mnogi drugi. Svaki od ovih strojeva ima posebne funkcije i mogućnosti koje su usmjerene na specifične zadatke u građevinskoj industriji.

Građevinski strojevi su neophodni za izvođenje velikih projekata, kao što su gradnja cesta, mostova, zgrada, tunela i drugih objekata. Oni omogućuju brže i efikasnije izvođenje radova, te smanjuju potrebu za ručnim radom i radom na temelju ljudske snage.
Osposobljavanje za rukovanje rovokopačem
Transportni strojevi su strojevi koji se koriste za prijevoz robe, materijala i opreme na raznim mjestima. Ovi strojevi su važni u logističkom lancu, jer omogućuju brzi i siguran prijevoz velikih količina materijala na razne lokacije.

Postoje različiti tipovi transportnih strojeva, kao što su kamioni, traktori, dizalice, viljuškari, utovarivači, prikolice i drugi. Svaki od ovih strojeva ima posebne funkcije i mogućnosti koje su usmjerene na specifične zadatke u transportu robe.

Transportni strojevi se koriste u različitim industrijama, uključujući građevinsku industriju, poljoprivredu, logistiku i transport, skladištenje, i druge. Oni olakšavaju prijevoz teških i voluminoznih tereta na velike udaljenosti, te smanjuju potrebu za ručnim radom i radom na temelju ljudske snage.

Sva osposobljavanja pogledajte ovdje

Građevinski strojevi – 3.4.2023
Motorna kosilica, pila i trimer – 7.4.2023
Transportni strojevi – 17.4.2023

Naše programe osposobljavanja možete pronaći ovdje

Zadnje vijesti